Zámok u Grófa
Európske Fórum Vínnej Kultúry
Rodinný erb Všetečka Európai Borlovagrend Magyarországi Konzulátusa

Archív

Vinum Laugaricio Trenčín.
Termín: 3.12.2009.
Najznámejšia výstava vín v Trenčíne sa tradične neobíde bez členov EVIRS. Mimoriadne úspechy vinárstva Nichta z Čajkova, nie sú náhodné. Vynikajúci marketing, perfektná príprava balenia prinášajú svoje úspechy. Vinárstvo Nichta píše svoje dejiny kvalitou a ústretovosťou. Blahoželáme.
Spomedzi Malokarpatských vín zaujali manželia Skovajsovi z Pezinka. Tradične kultivované vína, boli dôstojným reprezentantom tejto oblasti. Klikni.
Manželia Nichtovi z Èajkova so svojim bohatým a chutným výbe Panel ku ktorému sa všetci radi vracali. Medzinárodné priate¾ské konzorcium. Ing. Ïurèová, autorka vinárskeho slovníka nás vítala s úsmev Ing Strapán, p. Skovajsová a hospes p. Všeteèková. Ing P. Vendelín, P.Tutura s priate¾mi. Medzi priate¾mi. Jedno z repre Skovajsových. Aj èasopisy mali svoje stánky. Obecná degustácia nemala to¾ko priaznivcov, ako jednotlivci. p. Braòo Nichta si nemusel sažova na nezáujem. Poh¾ad z boxu Vína Nichta - stále plno. Èajkovský kroj reprezentoval jeho korene. Poslucháèi SVA Skovajsa, Všeteèková s p. Tuturom. Vinári si mali èo poveda. p. Skovajsa a p. Tutura. Branislav Nichta riešil záujem. p. Mirka Nichtová sa starala o zázemie.