Zámok u Grófa
Európske Fórum Vínnej Kultúry
Rodinný erb Všetečka Európai Borlovagrend Magyarországi Konzulátusa

Archív

Víno Tradícia Prateľstvo.
Termín: 11.5.2011.
Prezident Európskeho Fóra Vínnej Kultúry
Mgr Všetečka - Konstanty bol iniciátorom prominentného stretnutia Zástupcov vinárskych rádov Slovenska, Česka, Maďarska, Poľska a Rakúska.Zúčastnili sa ho osobnosti kultúrneho, spoločenského aj politického života.
Pripili na ďalšiu spoločnú cestu vínami pozvaných krajín v reprezentačných priestoroch ministerstva zahraničných vecí. Záštitu nad stretnutím prebral minister M.Dzurinda. 1.senátorovi OEVE T.Tinterovi bol venovaný osobný dar od MZV. Súčasťou programu bolo otvorenie výstavy obrazov Majstra Vladimíra Plachého, venovaným cestám výročiu Vyšehradského zoskupenia. Klikni
Hlavný salón s prospektami a krásnymi obrazmi V.Plachého. JUDr Macs v rozhovore sp. Pammerom (HU) Viceprimátor Jasla s p. R. Myšliwiesom (PL) Výstavu V.Plachého predstavuje senátorovi prof. Tinterovi Pr Záujem médií o prof. Tinteru senát. OEVE. Prez EFVK v rozhovore pre TA3. H. Kopinec s prez. Všeteèkom. èlen rádu p. Holec vinárstvo Vinidi. Prez. Všeteèka v rozhovore s riad. IVF.p. Vágnerom Riadite¾ International Visegrad Fund pre TA3 p. riad. Vágner s po¾skými zástupcami. Otvárací ceremoniál p. ve¾vyslanca Fr. Hudáka. Vzniká - Cuvee V4 a Rakúska. Zdravice delegátov krajín V4. Primátor Hlohovca prišiel aj s vinármi HVO Rodina Èerných, p. Svíba a tí, ktorí hýbu vinárskym životom. Rakúska diplomacia tiež mala svoje zastúpenie. p. Macíková Tokaj Macík Winnery s p. Hrabálkovou (CZ) Primátor p. Dvoran, prof. Tintera s cons. Vargom Prez. Všeteèka s p. Pammerom (HU)