Zámok u Grófa
Európske Fórum Vínnej Kultúry
Rodinný erb Všetečka Európai Borlovagrend Magyarországi Konzulátusa

Archív

Pochovávanie basy.
Termín: 23.02.09.
Člen EVIRS v pozícii hospes pán Ing Kuťka zorganizoval pre svojich priateľov a známych úžasnú akciu "Pochovávanie basy".
Atmosféra večera strhla všetkých prítomných a hodnotíme ju mimoriadne pozitívne. Ďakujem aj touto cestou za dôstojnú akciu Ing. Kuťkovi. Klikni.
MUDr Muráni, Všeteèka , J. Uhnák a J.Uhnák Damy mali o èom. Všeteèková, Murániová. Organizátor V. KUka s primátorom Levíc. Ing. Vladimír Kuka pri slávnostnom prejave. Dôstojný pán vravel z iného aspektu. Masky.... MUDr Muráni pri predstavovaní vín oblasti. Miestnos naplnená do posledného miesteèka. Jozef Uhnák z Èajkova so svojim šampiónom. Aj takéto rarity sa objavovali v zozname. Zaujala ma farebnos zátišia..... Èajkovskí predátori v kultúre. Dve krásy.......... Úžasnú atmosféru priniesli svojim vystúpením. Takto ležala basa... Vtipný preslov a sála plná smiechu. Precízne vybraté vzorky, Èajkovsko - Rybnické spektrum. ¼udovky spievali nakoniec všetci. Úsmev, dobrá nálada, priate¾stvo - úžasný veèer. Cesta domov cez záveje, daroga rostovaja.