Zámok u Grófa
Európske Fórum Vínnej Kultúry
Rodinný erb Všetečka Európai Borlovagrend Magyarországi Konzulátusa

Európske Fórum Vínnej Kultúry

Víno Hlohovec 2012.
Termín: 1.6.1012.
Cech hostinských, vinártov a gastronómie v Hlohovci sa opäť ukázal v noblesnom svetle. Nominačná súťaž vín "Víno Hlohovec 2012" bola zvládnutá bravúrne. Odovzdávanie ocenení, prostredie, program posunuli túto akciu medzi vinárske sviatky oprávnene pútajúc všeobecnú pozornosť.
Páni Pavol Tutura, pani Deniska Černá s manželom Ladislavom Černým si zaslúžia maximálnu pochvalu za vysokú úroveň podujatia. Klikni
Usporiadatelia rozumne počítali s dažďom. Pod stanom boli červené a ružové vína. V zrekonštruovanej kláštornej pivnici kraľovalo biele. Eques Všetečka s podnikateľmi p. Vykopalom a MUDr Fajtlom. Šéf spolku p. Tutura s pani Deniskou Černou. Elegantné ceny pre víťazov Víno Hlohovec 2012. Báseň na začriatku podčiarkla slávnostnú atmosféru. Šéf spolku p. Pavol Tutura v uvítacom prejave. Pohľad do auditória. Prejav eques Všetečku prinesieme v sprievodných článkoch. Ocenený pán Vinár . Ladislav Černý. Šarmantná pani Denisa Černá pri odovzdávaní cien. Jeden z mnohých ocenených. Pán Ján Svíba (vpravo) významný sponzor podujatia. S primátorom p. Dvoranom.