Zámok u Grófa
Európske Fórum Vínnej Kultúry
Rodinný erb Všetečka Európai Borlovagrend Magyarországi Konzulátusa

Európske Fórum Vínnej Kultúry

Kroměříž 2015.
Termín: 16.V.2015.
Jednou z najlepších vinárskych akcií strednej Európy sa môže pochváliť starobylé mesto Kroměříž. Akoby šité na mieru sloganu EFVK: Tradícia Umenie Víno Priateľstvo.
Vyznamenanie najlepších, zmysluplné stretnutia, umelecké produkcie špičkovej kvality - všetko v prostredí o akom snívajú všetci Hollywoodski producenti. Klikni
p. Kratochvíl, p. Vítková a prez. EFVK. p. Všetečka Záverečné foto ocenených členov. Vpravo p. Simon Šomorjai vedľa hereckej legendy. Priatelia v obrazárni biskupského sídla. Spomienka na dirig. p. Makariusa s jeho synom. Pohľad z okna. Koncertná sála s vynikajúcou akustikou. Svetlo zo sály tereny pred ohňostrojom. Na hudbu, pri víne - prekrásne. Sála terena s muzikantským extempore. Ľudovky zo zbierok Dr Janka Blahu. Nemali chybu. Organizátor s muzikantami..Úžasná atmosféra.......          Večer mal farbu vína s hudbou. Park ráno. Dočasné pominulo, zostáva večné. Iný pohľad, stále inšpirujúci... Nápis na kopci pri 400 ročnej lipe. Lipa, ktorá prežila toľko vojen... a tak..