Zámok u Grófa
Európske Fórum Vínnej Kultúry
Rodinný erb Všetečka Európai Borlovagrend Magyarországi Konzulátusa

Svadobný servis

Úprava exteriéru kvôli oslave.
Termín: Aktual.
Váš deň je rovnako individuálny ako Vy. Teší nás, že sa delíte s nami o tento osobitý deň pripravený podľa Vašich predstáv.
Ihr Tag ist so individuell wie Sie. Wir freuen uns gemeinsam mit Ihnen diesen besonderen Tag nach Ihren Wünschen zu gestalten.
Foto z prípravy uvítacieho prípitku vonku. Na odkladanie pohárov boli zahradné stoly. Bližší pohľad na prípitkový stôl vonku. Zasadací poriadok pri vstupe vylúčil hľadanie miesta. Bližší pohľad na zasadací poriadok. Naaranžovaný detajl. Celkový pohľad na vstup do budovy. Pohľad od fontány. Príprava slávobrány pre novomanželov. Katarína Všetečková pri aranžovaní obradného stola. Detajl obradného stola. Celkový pohľad s povinným slov. štátnym znakom. Poh?ad zo strany budovy. Pri vchode každého čakalo perko. Aj to bolo dôsledne pripravené a naaranžované. Pohľad na vchod pri príchode hostí. Torty v zimnej zahrade. Kvetina na strane obradného stola vonku. Secesná kovová misa s ovocím. Malé pohostenie pri príchode. Uvítací stôl v exteriéroch. Odladacie mramorové stolíky v exteriéroch zámku. Privítanie trochu inak. Dominujú balónky a drobnosti pre hostí. Stôl na uvítací drink. Pri vchode do zámku.