Zámok u Grófa
Európske Fórum Vínnej Kultúry
Rodinný erb Všetečka Európai Borlovagrend Magyarországi Konzulátusa

Svadobný servis

Hochzeit. Wedding. Matrimonio. Bесілля. Mariage. Свадьба
Termín: aktual
Dvadsaťročné organizovanie svadieb prináša zvýšený záujem aj zahraničnej klientely o naše profesionálne služby.
Zážitky, spomienky na ten „svoj“ deň podčiarknutý fotografiami šťastných okamihov v našom - zámockom prostredí robia z týchto dní výnimočnú udalosť.
Aj my sme lepší a dokonalejší. Skúsenosť otvorila dvere spokojným zákazníkom a sme veľmi radi trendu, ktorý nám dáva záruku ďalšej zmysluplnej existencie.
Pramene farieb. Kvety harmonizujú so svadobnou kyticou Žlté ruže prelnuté do rovnofarebnej stuhy. Farba nevinnosti. Niekto dáva prednosť malým kytičkám. Frézie na okrúhlych stoloch. Ruže na zlatom pozadí. Kytica pred mladomanželmi. Kvety - obrazy a skuto?nos?. Stôl mladomanželov. Neskoré leto Keby sa dala chvíľa zastaviť..iba tak - pre krásu. Slnko v kvetoch. Nezabudneš? Niekto Cadilac. Niekto koníky. Láska zostáva - forma sa mení. Tradícia budovy a rodu. Kto si ju váži, toho si budú vážiť. Jemnosť skla a farby ovocia, dá sa to nahradiť? Sladkosť, ako atrakcia.  Stáli okolo, aby vychutnali obraz a Priestory, ktoré v KD nenájdete. Pravé, voňajúce kvety. Oslovíme dušu aj Vašich hostí. Za tieto spomienky sa nemusíte hanbiť ani za sto rokov. Stropy - krása pre kameru aj oko. V lete pod platanom. Pravým, nie privezeným. Aj tak sa dajú robiť fotografie, večná spomienka. Možnosť pre tvorcov novej foto - reality. Poézia v každej ročnej dobe. Úprava ako z amerických filmov. Sme lepší. Luxusný príbor aj pre najnáročnejších. Výzdoby podľa želania klientov. Umelecké foto evokované prostredím. Krásne detaily.